Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV


Solingenstraat 41 7421 ZP Deventer
+31 (0)570 622 944 Klik om te bellen

Over Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof kratten, baklen, pallets en palletboxen.

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tien­tallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van herbruikbare kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we ieder bedrijf een logistieke oplossing in kunststof bieden.

Kunststof ladingdragers worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren heeft Schiphorst voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen op onze website.

Schiphorst is onderdeel van de bekuplast group. Dit familiebedrijf uit Ringe (D) is uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van herbruikbare kunststof verpakkingen, met vier locaties in Duitsland, Polen en Nederland. De bekuplast groep werkt met meer dan 500 gepassioneerde medewerkers aan het continu verbeteren van logistiek, door de productie en distributie van duurzame kwaliteitsproducten. bekuplast is gecertificeerd volgens 150:9001, 150:14001 en 150:50001.

Foto's

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV in het kort

Diensten

Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat

Soorten verpakkingen

Kunststof

Onze locatie

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV


Solingenstraat 41 7421 ZP Deventer
+31 (0)570 622 944 Klik om te bellen