Rajapack BV


Postbus 9415 4801 LK Breda
0800-2242424 Klik om te bellen

Over Rajapack BV

Met RAJA kiest u voor de Europese nummer 1 in verpakkingsmateriaal. Onze verpakkingsspecialisten bieden u de beste oplossingen voor het verzenden, beschermen en opslaan van al uw producten. 

Net zoals uw bedrijf, staan ook onze verpakkingen niet stil. We gaan altijd op zoek naar de slimste en meest innovatieve oplossingen: dozen met automatische bodem of retoursluiting, gepersonaliseerde verpakkingen, praktische machines, handige systemen, enz. Voor een gepersonaliseerde verpakking kunt u eenvoudigweg kiezen voor onze bedrukte dozen, verpakkingstape of zakken op maat. 

Wilt u nog sneller en productiever kunnen werken? Dan overweegt u best om een verpakkingsmachine of -systeem te integreren in uw verpakkingsproces. Met de juiste systemen verhoogt u niet alleen uw productiviteit, u optimaliseer ook uw opslagruimte, verbetert de ergonomie van uw werknemers en verhoogt de kwaliteit van uw verpakkingen. Ons assortiment machines voldoet aan elke mogelijke behoefte en reikt van luchtkussensystemen tot palletwikkelaars en omsnoeringsmachines. 

Altijd en overal kiezen en bestellen? Dat kan zowel via onze catalogus, op de website of per telefoon. Onze experts gaan graag voor u op zoek naar de oplossingen die u de beste ervaring opleveren. U kunt rekenen op een levering in 24 uur (en zelfs sneller), waar ook in de Benelux. 

Ontdek het volledige aanbod van onze duizenden producten op www.rajapack.nl. 

Foto's

Rajapack Nederland

Rajapack BV in het kort

Diensten

Cleaning
Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Transporteren
Verpakken

Soorten verpakkingen

Folie
Hoezen
Karton
Kunststof
Papier

Onze locatie

Rajapack BV


Postbus 9415 4801 LK Breda
0800-2242424 Klik om te bellen