Profipack Verpakkingsmaterialen


Waardsedijk Oost 8 3417 XJ Montfoort
0348712514 Klik om te bellen

Over Profipack Verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingen is de verpakkingsgroothandel in de regio Utrecht en levert door het heel Nederland en België. Voor al uw verpakkings- en beschermings materialen. Een breed assortiment aan Verhuisdekens, buisfolie, Noppenfolie, Schuimfolie, kartonnen dozen, tapes, omsnoeringsband, verzendverpakkingen, puinzakken, big bags en nog veel meer inpak- en beschermingsmaterialen.

Wilt u eigen bedrukte kartonnen kartonnen dozen, bedrukte tape of bedrukte plastic zakken of hoezen?

Ook daarvoor bent u bij profipack Profipack verpakkingsmaterialen aan het juiste adres. Wij denken mee in uw verpakkingsproces en adviseren u welke verpakkingen het beste bij uw product passen.

Profipack is daarnaast producent van Verhuisdekens en levert aan verhuisbedrijven door heel Europa, wilt u eigen verhuisdekens met uw naam en uw logo? Neem dan contact met ons op via verkoop@profipack.nl

Onze online webshop heeft een uitgebreid aanbod aan verpakkingsmaterialen, u kunt daar online gemakkelijk bestellen. Bent u niet zo van het online bestellen? Dan kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of langs komen. Wij staan graag voor u klaar!

Foto's

Profipack Verpakkingsmaterialen in het kort

Soorten verpakkingen

Folie
Hoezen
Karton
Papier

Onze locatie

Profipack Verpakkingsmaterialen


Waardsedijk Oost 8 3417 XJ Montfoort
0348712514 Klik om te bellen