Profipack Verpakkingsmaterialen


Waardsedijk Oost 8 3417 XJ Montfoort
0348712514 Klik om te bellen

Gratis verzending vanaf €99,- in NL €150,- in BE
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Scherpe prijzen

Over Profipack Verpakkingsmaterialen

Profipack verpakkingsmaterialen

Welkom bij Profipack, dé toonaangevende webshop voor verpakkingsmaterialen in zowel Nederland als België. Ben je op zoek naar hoogwaardige verpakkingsmaterialen? Zoek dan niet verder! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Wij bieden een breed assortiment aan producten, ondersteund door deskundig advies. Of het nu online is met gedetailleerde productbeschrijvingen, telefonische ondersteuning of zelfs persoonlijke bezoeken van onze verkopers, wij streven ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Ons team van meer dan 60 medewerkers zet zich dagelijks in om onze webshop te verbeteren en jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Bij Profipack staat klanttevredenheid centraal, en wij zijn vastbesloten om jou de best mogelijke ervaring te bieden bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossingen voor jouw bedrijf.

Snelle levering

Onze snelle levering is een van onze grootste troeven. Wij begrijpen de eisen van de moderne zakelijke wereld en streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Met een goed georganiseerd logistiek systeem zorgen we ervoor dat jouw producten op tijd arriveren, zodat jouw bedrijfsactiviteiten zonder vertraging kunnen doorgaan.

Goede kwaliteit

Daarnaast staat Profipack garant voor goede kwaliteit. We geloven dat de kwaliteit van verpakkingsmaterialen een directe impact heeft op de bescherming van jouw producten tijdens transport en opslag. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw goederen veilig en onbeschadigd blijven.

Scherpe prijzen

Wat onze prijzen betreft, streven we naar de scherpste tarieven op de markt. We begrijpen dat kostenbesparing essentieel is voor elk bedrijf, daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Goede bereikbaarheid

Bij Profipack zijn we altijd gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of assistentie bij jouw bestelling, ons team staat voor je klaar om je snel en efficiënt van dienst te zijn.

Oplossingsgereichte aanpak

Wat ons echt onderscheidt, is onze oplossingsgerichte aanpak. Of je nu specifieke eisen hebt voor het bedrukken van verpakkingen of op maat gemaakte oplossingen nodig hebt voor jouw logistieke proces, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met de mogelijkheid om verpakkingen intern te bedrukken, zelfs in kleine aantallen, bieden wij een unieke service.

Met Profipack Verpakkingsmaterialen ben je verzekerd van een betrouwbare partner die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft met onze uitgebreide dienstverlening en hoogwaardige producten.

Steeds meer verpakt met Profipack

Foto's

Profipack Verpakkingen

Soorten verpakkingen

Bedruk
Bedrukte verpakkingen
Beschermingsmaterialen
Big bags
Duurzame verpakkingsmaterialen
Folie
Hoekbescherming
Hoezen
Karton
Kunststof
Noppenfolie schuimfolie
Omsnoeringsmaterialen
Palletwikkelaars
Papier
Puinzakken
Tape
Verhuisdekens
Verzendmaterialen

Onze locatie

Profipack Verpakkingsmaterialen


Waardsedijk Oost 8 3417 XJ Montfoort
0348712514 Klik om te bellen