Paper Planet Shop


Spaarpot Oost 7-9 5667 KT Geldrop
040-2809393 Klik om te bellen

Over Paper Planet Shop

Waarom is Paper Planet Shop de beste keuze voor u?

Paper Planet B.V. is een professionele onderneming die zich specialiseert in het leveren van papier en karton, zowel bedrukte- als onbedrukte verpakkingen afgestemd op uw specificaties ( massief, offset en golfkarton ), enveloppen in diverse uitvoeringen, zelfkopiërend papier, zelfklevend papier, inlegvellen, tussenvellen, etc. Kortom: Alles op het gebied van papier, karton en verpakkingen, wat U nodig heeft !

Meer over Paper Planet Shop:

Paper Planet B.V. is een geheel zelfstandig bedrijf dat zich profileert als partner om een klantgerichte maatwerkoplossing voor uw complete papier- en verpakkingsbehoefte te kunnen bieden. Paper Planet richt zich specifiek op de individuele klant. Op deze manier wil Paper Planet een lange termijn relatie op bouwen. Om snel in te kunnen spelen op vragen vanuit de markt, levert Paper Planet B.V. graag voor u vanuit voorraad. Daarom staan kwaliteit, service en flexibiliteit dan ook erg hoog in het vaandel. Paper Planet biedt u een betrouwbare leverancier voor al uw klanten.

Wat kan Paper Planet Shop u bieden?

het leveren van papier en karton, zowel bedrukte- als onbedrukte verpakkingen afgestemd op uw specificaties ( massief, offset en golfkarton ), enveloppen in diverse uitvoeringen, zelfkopiërend papier, zelfklevend papier, inlegvellen, tussenvellen, etc.

Paper Planet Shop in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Verpakken

Soorten verpakkingen

Folie
Karton
Papier

Onze locatie

Paper Planet Shop


Spaarpot Oost 7-9 5667 KT Geldrop
040-2809393 Klik om te bellen