Macropak 2012


2 t/m 5 oktober 2012 - Jaarbeurs te Utrecht

Macropak is al jaren dé grootste verpakkingsbeurs in de Benelux. Naast veel trouw bezoek, weet ook de nieuwe professional Macropak te vinden. In 2008 bezocht maar liefst 36% de beurs voor de eerste keer! Kortom: iedereen die professioneel bezig is met verpakken en verpakkingen weet dat de hele verpakkingsketen elkaar treft van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht.


Traditiegetrouw opent Macropak met de Vouwkartonnage dag en wordt na afloop van de eerste beursdag de Gouden Noot uitgereikt door het Nederlands Verpakkingscentrum. In combinatie met de succesvolle sectorindeling zullen bezoekers nog beter hun weg naar uw stand vinden. Komende editie staat Macropak weer direct naast Industrial Processing. En dat biedt extra kansen voor u, want hierdoor ontmoet u met name extra bezoekers vanuit de voedingschemische en farmaceutische industrie. Juist nu de markt volop in beweging is, neemt de vraag naar creatieve, rendementverhogende maar ook duurzame oplossingen toe.

 

Deelname aan Macropak is dé manier om uw oplossingen onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) klanten. Natuurlijk 1 op 1 naar bezoekers op uw stand, maar ook voor en na beurs via onze zeer uitgebreide bezoekerscampagne. En in veel gevallen lift u gratis mee!

 

Voor meer informatie: http://www.macropak.nl/

 

macropak


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via verpakkingen-info.nl