Menken van den Assem


Donau 86 86 2491 BC Den Haag
0703012750 Klik om te bellen

Over Menken van den Assem

Waarom is Menken van den Assem de beste keuze voor jou?

1. Kwaliteit heeft voor ons de hoogste prioriteit en hierdoor beschikken wij over het IFS Higher Level certificaat. 2. Duurzaamheid vinden we enorm belangrijk. We adviseren onze klanten over de ideale verpakking met zo min mogelijk plastic, maar zonder verandering in houdbaarheid van het product. 3. We werken in een volledig gekoelde productieomgeving. 4. We hebben de mogelijkheid om IQF producten te verpakken en diepvries uit te leveren. 5. Alle soorten allergenen kunnen worden verwerkt. 6. Bij sachets kunnen we gebruik maken van voorbedrukte folie of een etiket. Daarnaast kunnen we alle benodigde informatie op de verpakking drukken met foodgrade inkt. 7. We zijn niet afhankelijk van één leverancier, waardoor elk product mogelijk is. Zowel in cupjes, sachets als in bulk. 8. We kunnen in-house producten mixen. 9. De cupjes kunnen we voorzien van een boven- en/of onder etiket. Ook kunnen we informatie op de verpakking printen. 10. We werken met flexibele runs, waardoor we vanaf 4.000 stuks kunnen produceren. 11. We maken al sachets vanaf 3 gram, voor dressings geldt een minimum van 20 gram.

Meer over Menken van den Assem:

Missie: We willen dé partner voor Europese retail organisaties en hun toeleveranciers zijn, om zo met nieuwe concepten van kwalitatieve, pure producten onder private label of ons merk Zwagers snel in te spelen op trends in de markt en wensen van de klant. Visie: De consument toont belangstelling in eerlijke, lekkere en verse producten zonder onnodige toevoegingen en vanuit een transparante keten. De retail zoekt een flexibel en vernieuwend assortiment, bij voorkeur onder private label. Verder is er een sterke vraag naar eerlijke, nieuwe merken, gemaakt door kleinere, gepassioneerde bedrijven gespecialiseerd in één bepaald product. Wij helpen retailers zich te onderscheiden ten opzichte van anderen en grote A-merken. Door de productie uit te besteden kunnen we met een flexibel en uitgebreid assortiment op de veranderende markt en trends inspelen. Vervolgens worden deze producten door ons zelf vers verpakt; voornamelijk onder private label.

Wat kan Menken van den Assem je bieden?

In onze IFS gecertificeerde verpakkingsruimte hebben we verschillende verpakkingslijnen staan. Hierdoor kunnen we een brede range aan verpakkingsoplossingen voor de voedingsindustrie aanbieden. We kunnen jouw product bijvoorbeeld verpakken in een tray, cup, zakje, pillowbag of blokzak. Omdat wij merken dat een flexibel verpakkingsproces van toegevoegde waarde is, kunnen we onze machines snel ombouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. We kunnen alle producten vacumeren en begassen met stikstof of een mix van CO2 en stikstof, waardoor de houdbaarheid van jouw product op een natuurlijke manier wordt verlengd. Daarna wordt de verpakking gesealed en indien nodig komt er een deksel op. Ook kunnen we helpen op het gebied van een plastic of papieren etiket, een banderol, voorbedrukte folie of een sleeve. We hebben jarenlange samenwerkingen met leveranciers van deze producten en denken graag met je mee in het design. Doordat onze product management afdeling precies weet wat de consument wil en onze kwaliteitsafdeling weet wat noodzakelijk is volgens de wetgeving, kunnen wij jou ook op dit gebied adviseren.

Wie gingen je voor?

Onze klantenrange varieert van start-ups tot grote internationale spelers in de voedingsindustrie. Denk aan saladeverwerkers, maar ook bekende supermarktketens.

Menken van den Assem in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Verpakken

Soorten verpakkingen

Folie
Kunststof

Onze locatie

Menken van den Assem


Donau 86 86 2491 BC Den Haag
0703012750 Klik om te bellen