Kartonplus


Marssteden 148 B 7547 TD Enschede
+31 (0)533034500 Klik om te bellen

Over Kartonplus

Waarom is Kartonplus de beste keuze voor jou?

Wij zijn Kartonplus, een voortrekker op het gebied van snel digitaal drukken op vouwkarton. Doordat wij digitaal drukken is het mogelijk om variabele data zoals een unieke naam, barcode of personalisatie in welke vorm dan ook op uw verpakking te drukken.

Meer over Kartonplus:

Kartonplus is ontstaan uit een bundeling van krachten. Méér dan 25 jaar ervaring in het drukken van verpakkingsmateriaal met de expertise en betrouwbaarheid van Labelplus. Het machinepark van Kartonplus is professioneel. Onze machines stellen ons in staat om vele kartonnen verpakkingen te bedrukken en korte levertijden te garanderen.

Wat kan Kartonplus je bieden?

Kartonplus is gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van vouwkarton. Unieke en indrukwekkende verpakkingen maken die de zichtbaarheid van uw producten vergroten, waardoor uw product beter verkoopbaar is. Een verpakking beschermt, is een verlengstuk van uw merkidentiteit en verhaal. Het moet een pluspunt zijn.

Wie gingen je voor?

Wij drukken (bijna) alle formaten dozen in elke oplage. Van kleine oplages tot grote met diverse bewerkingen zoals een autolock, insteekklep en Zweedse bodem. Ook voor sleeves, hangtags en blisterkaarten kunt u bij ons terecht. Door onze manier van werken bieden wij u de mogelijkheid om oplagen voor een bepaald seizoen, evenement of regio te splitsen in gewenste deelseries. Met nieuwe innovaties en ideeën verassen wij onze klanten. Zo kunt u profiteren van alle mogelijkheden van modern digitaal drukwerk.

Kartonplus in het kort

Diensten

Cleaning
Ontwerpen van verpakkingen

Soorten verpakkingen

Folie
Hoezen
Kunststof
Papier

Onze locatie

Kartonplus


Marssteden 148 B 7547 TD Enschede
+31 (0)533034500 Klik om te bellen