Kartonplus


Marssteden 148 B 7547 TD Enschede
+31 (0)533034500 Klik om te bellen

Wij drukken digitaal en vanaf rol op vouwkarton
Snelle levertijden. Vijf tot tien werkdagen
Alle machines in huis. Compleet onafhankelijk

Over Kartonplus

Kartonplus is gespecialiseerd in het verwerken en bedrukken van vouwkarton tot duurzame verpakkingen. Wij maken duurzame verpakkingen van vouwkarton die de zichtbaarheid van uw producten vergroten, waardoor uw product beter verkoopbaar is. Een verpakking beschermt en is een verlengstuk van uw merkidentiteit en verhaal. Het moet een pluspunt zijn!

Waarom is Kartonplus de beste keuze voor jou?

Wij zijn Kartonplus, een voortrekker op het gebied van snel digitaal drukken op vouwkarton. Doordat wij digitaal drukken is het mogelijk om variabele data zoals een unieke naam, barcode of personalisatie in welke vorm dan ook op uw verpakking te drukken.

Meer over Kartonplus:

Kartonplus is ontstaan uit een bundeling van krachten. Méér dan 25 jaar ervaring in het drukken van verpakkingsmateriaal met de expertise en betrouwbaarheid van Labelplus. Het machinepark van Kartonplus is professioneel. Onze machines stellen ons in staat om vele kartonnen verpakkingen te bedrukken en korte levertijden te garanderen.

Wat kan Kartonplus je bieden?

Kartonplus is gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van vouwkarton. Unieke en indrukwekkende verpakkingen maken die de zichtbaarheid van uw producten vergroten, waardoor uw product beter verkoopbaar is. Een verpakking beschermt, is een verlengstuk van uw merkidentiteit en verhaal. Het moet een pluspunt zijn.

Wie gingen je voor?

Wij drukken (bijna) alle formaten dozen in elke oplage. Van kleine oplages tot grote met diverse bewerkingen zoals een autolock, insteekklep en Zweedse bodem. Ook voor sleeves, hangtags en blisterkaarten kunt u bij ons terecht. Door onze manier van werken bieden wij u de mogelijkheid om oplagen voor een bepaald seizoen, evenement of regio te splitsen in gewenste deelseries. Met nieuwe innovaties en ideeën verassen wij onze klanten. Zo kunt u profiteren van alle mogelijkheden van modern digitaal drukwerk.

Verpakkingen moeten een pluspunt zijn

Foto's

Vouwdozen bij Kartonplus

Kartonplus in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Verpakken

Soorten verpakkingen

Karton

Certificeringen

FSC certificering

Onze locatie

Kartonplus


Marssteden 148 B 7547 TD Enschede
+31 (0)533034500 Klik om te bellen