IPS Technology BV


Boschdijk 760 5624 CL Eindhoven
040-2647200 Klik om te bellen

Over IPS Technology BV

Hightech producten gaan de wereld over. Het is goed om daar bij het ontwerp van die producten al bij stil te staan. Bij de wijze waarop ze, geheel of in delen, worden verpakt en getransporteerd. Wij zijn specialist op dat gebied. Onze opdrachtgevers bouwen hoogwaardige geavanceerde elektromechanische machines en systemen. Wij ontwerpen en leveren de verpakkingen en hijs- en hefmiddelen daarvan, zodat die producten wereldwijd kunnen worden getransporteerd en geïnstalleerd.

We zorgen ervoor dat producten kunnen worden gedemonteerd, handig en veilig verpakt, getransporteerd en weer gemonteerd. En dus hebben we verstand van engineering, demontage, montage, verpakking en transport. Daarbij hoort ook dat we producten verpakt en onverpakt testen. In ons eigen testlab stellen we het vast. De resultaten van die test gebruiken we om verpakkingen en systemen voor handling en tooling te optimaliseren.

Zusterbedrijf Innovar Cleaning Control legt zich toe op het reinigen, assembleren en kwalificeren van onderdelen en samenstellingen voor de hightech industrie. We leveren specifieke hijs- en transportmiddelen voor het gebruik in cleanrooms. In toenemende mate houden we ons daarnaast bezig met retouren: producten die na gebruik weer helemaal schoon moeten zijn en weer klaar voor transport. Samen staan we voor 'design for cleaning, assembly and logistics'.

Foto's

IPS ontwerp van een verpakking voor een mechanisch, thermisch en contaminatiegevoelig product

IPS Technology BV in het kort

Diensten

Advisering en ontwikkeling omtrent industriële verpakkingen en handling van goederen
Cleaning
Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Transporteren
Verpakken

Soorten verpakkingen

Industriële verpakkingen in elke uitvoeringsvorm

Onze locatie

IPS Technology BV


Boschdijk 760 5624 CL Eindhoven
040-2647200 Klik om te bellen