Geerts verpakkingen


Schout van Haestrechtsingel 4 5237 SH 's-Hertogenbosch
073 - 642 9903 Klik om te bellen

Over Geerts verpakkingen

Waarom is Geerts verpakkingen de beste keuze voor jou?

De zorg die wij besteden aan het meedenken in uw verpakkingsproces, het toewerken naar een optimale doos qua formaat, kwaliteit, type én prijs, maakt Geerts een goede partner bij de inkoop van al uw verpakkingen.

Meer over Geerts verpakkingen:

Doordat we zaken doen met diverse producenten, kunnen we iedere gewenste doos of aantal aanbieden. Wij kennen de weg in verpakkingsland. Grote volumes, rare afmetingen, juist hele kleine aantallen of dozen of andere verpakkingsmaterialen met een bijzondere bedrukking, dat kunnen we allemaal organiseren. Wij zetten de lijnen uit richting diverse producenten, wij zijn de spin in het verpakkingsweb en organiseren alles zodanig, dat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor al uw dozen en verpakkingsmaterialen. Het bespaart u tijd, moeite en dus ook kosten.

Wat kan Geerts verpakkingen je bieden?

Ook op het gebied van promotionele verpakkingen en displays kunnen we veel voor u betekenen. Wij kunnen zeer gecompliceerde fullcolour bedrukte displays, verpakkingen en showzuilen laten ontwikkelen of we passen een standaard voorradige display aan aan uw wensen. Samen met de levering van tape, rekwikkelfolie en schokbeschermende materialen voor een optimale prijs- kwaliteitsverhouding, bundelen we onze krachten en zijn we 1 aanspreekpunt voor alle verpakkingsmaterialen. Dát is onze kracht! Sinds kort kunt u artikelen uit het standaard assortiment verpakkingsmaterialen direct online bestellen. Snel bestellen en veilig betalen met iDeal! Laat u verrassen door onze snelheid, prijzen én het grote assortiment!

Geerts verpakkingen in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat

Soorten verpakkingen

Folie
Hoezen
Karton
Kunststof

Onze locatie

Geerts verpakkingen


Schout van Haestrechtsingel 4 5237 SH 's-Hertogenbosch
073 - 642 9903 Klik om te bellen