FABA Verpakkingen


Klokkegat 45 6741 EM Lunteren
0318487586 Klik om te bellen

Over FABA Verpakkingen

Al jaren uw adviseur voor verpakkingen uit kunststof voor cosmetica- en reinigingsprodukten. Zaken doen met FABA betekent de exclusieve toegang tot toonaangevende Europese fabrikanten voor flacons, jerrycan's, sluitingen, cosmeticapotten, tubes en dispensers uit diverse soorten kunststof.

Een ruime sortering standaard verpakkingen van 15 milliliter tot en met 30 liter uit verschillende soorten kunststof staat ter beschikking, terwijl wij ook voor maatwerk en klantgebonden artikelen de juiste oplossing voor u hebben. Door interne model- en matrijsbouw zijn wij in staat uw idee snel om te zetten in tastbare resultaten waardoor u slagvaardig op ontwikkelingen in de markt kunt inspelen. Door technisch en commercieel overleg direct met onze fabrikanten bent u bovendien in staat de kosten binnen de perken te houden.

Onder de rubrieken "kleinverpakkingen", "cosmeticapotten" en "grootverpakkingen" tonen wij u een aantal van onze artikelen, "sluitingen" geeft een indruk van ons assortiment doppen en triggersprayers, terwijl de rubriek "fabrieken/links" u bijvoorbeeld de mogelijkheid biedt direct op de websites van onze partners te komen. In het "fotoboek" kunt u vele foto's bekijken van allerlei toepassingen. Indien u onder "contact" uw gegevens en eventuele vraag invult, kunnen wij u snel van dienst zijn.

Een geheel andere activiteit van ons bedrijf is de ontwikkeling en levering van metaal verpakkingen voor bijvoorbeeld levensmiddelen, cosmetica en de drankindustrie. Onder de knop "metaal verpakkingen" ziet u enkele voorbeelden.

Zoekt u een innovatieve firma voor degelijk en accuraat verpakkingsadvies, dan zijn wij uw partner!

Foto's

FABA Verpakkingen in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat

Soorten verpakkingen

Kunststof

Onze locatie

FABA Verpakkingen


Klokkegat 45 6741 EM Lunteren
0318487586 Klik om te bellen