Eggink verpakkingen


Ambachtsstraat 32 7102 DW Winterswijk
0543513365 Klik om te bellen

Over Eggink verpakkingen

Eggink verpakkingen is al sinds 1956 dé specialist op het gebied van verpakkingen voor de industriële, detail en food branche. Vanuit een klein familiebedrijf is Eggink uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Enschede en Winterswijk. Onze collega's van de afdeling verkoop werken vaak al vele jaren bij ons en kunnen je, door deze ervaring en ons uitgebreide netwerk van leveranciers, voorzien van een professioneel advies bij de aanschaf van de juiste verpakkingsmaterialen.

Beide vestigingen zijn voorzien van een groot magazijn, hierdoor kunnen wij zeer groot aantal artikelen uit voorraad leveren en de levertijden kort zijn. Met een eigen bezorgdienst in Twente en de Achterhoek kunnen de artikelen op vaste dagen afgeleverd worden. Om klanten buiten deze regio's goed en snel te kunnen bedienen verzenden wij bijna dagelijks bestellingen via een pakketdienst.

Wij richten ons met de onze producten en dienstverlening op een drietal verschillende sectoren, te weten de detailhandel, de food industrie en de industriële verpakkingen.

Foto's

Eggink verpakkingen in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Transporteren
Verpakken

Soorten verpakkingen

Draagtassen, luxe geschenkpapier
Folie
Hoezen
Karton
Kunststof
Papier

Onze locatie

Eggink verpakkingen


Ambachtsstraat 32 7102 DW Winterswijk
0543513365 Klik om te bellen