Doosopmaat.nl


Containerweg 6 2742 RA Waddinxveen
0182 304 258 Klik om te bellen

Over Doosopmaat.nl

Waarom is Doosopmaat.nl de beste keuze voor jou?

U herkent het vast wel: u heeft op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat u naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen.

Meer over Doosopmaat.nl:

"Verpakken, verzenden, maatwerk: het zijn allemaal zaken waarbij vertrouwen belangrijk is. Wij hechten dan ook veel waarde aan het onderhouden van een prettige samenwerking. Wij zetten ons continu en met veel plezier in om u het vertrouwen te geven in onze producten.

Wat kan Doosopmaat.nl je bieden?

''Het volledig online bestellen van maatwerk dozen, tegen een standaard prijs is onze grootste onderscheidende factor, en daar willen we zoveel mogelijk klanten van laten profiteren. In de nabije toekomst gaan we er dan ook voor zorgen dat dit ‘geheim’ wereldkundig wordt en onze naamsbekendheid aanzienlijk gaat groeien. Op basis van de ervaringen en wensen en eisen van onze klanten richten we onze website zo uitnodigend en laagdrempelig mogelijk in. Flexibiliteit staat hierbij voorop!''

Foto's

Vouwdoos doosopmaat.nl wit kleuren bedrukking

Doosopmaat.nl in het kort

Diensten

Produceren van verpakkingen op maat

Soorten verpakkingen

Karton

Onze locatie

Doosopmaat.nl


Containerweg 6 2742 RA Waddinxveen
0182 304 258 Klik om te bellen