sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zuiderhavenweg 52
    4004 JJ Tiel
  • 0344-620488
  • Website

Rivafoam BV

Waarom is Rivafoam BV de beste keuze voor jou?

Uw leverancier in maatwerkverpakkingen! Rivafoam heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als deskundig verwerker van diverse soorten kunststofschuim. Wij ontwikkelen, produceren en leveren kunststofschuimproducten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het is steeds weer een uitdaging die Rivafoam graag aangaat, waarbij het adviseren, ondersteunen, begeleiden en een prettige efficiënte samenwerking met de klant voorop staan. Bij onze oplossingen gaan we net een stapje verder waardoor wij tot de top in onze branche behoren. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein Kellen in Tiel. Dankzij de centrale ligging vlakbij de A15 is ons productiebedrijf uitstekend bereikbaar. Onze eigen transportdienst staat bovendien garant voor een spoedig en betrouwbare levering binnen heel Nederland.

Meer over Rivafoam BV:

Creatief meedenken met de klant! Er zijn vele manieren om een product te verpakken, een deskundig advies is hierbij van groot belang. Creativiteit, meedenken en aandacht voor de klant in onze filosofie. Met een team van enthousiaste, technische en deskundige medewerkers kunnen wij onze klanten uitstekend van dienst zijn. Onze uitgangspunten: vakmanschap, maatwerk, flexibiliteit, snelheid van leveren en marktconforme prijzen.

Wat kan Rivafoam BV je bieden?

Voor ieder product in elke gewenste afmeting bieden wij verpakkingen op maat. Voor het optimaal verpakken en het mooi presenteren van een product zijn interieurs de perfecte oplossing. Dit is een goede manier om producten te beschermen en het maakt de verpakking professioneler, variërend van industrieel tot esthetisch hoogwaardig. Daarnaast kunt u bij Rivafoam onder andere terecht voor reclame-uitingen, antistatische & geleidende schuimen, rivaboxen, bufferdelen, hoekbescherming, opvulmateriaal etc.

Wie gingen je voor?

Wij hebben zeer divers klantenbestand uit diverse branches. Aangezien Rivafoam maatwerk levert vinden wij het geven van een goed advies ontzettend belangrijk. Daarnaast reageren wij snel en adequaat en bieden wij een goede service.Rivafoam BV in het kort

Diensten

  • Ontwerpen van verpakkingen
  • Produceren van verpakkingen op maat
  • Verpakken

Soorten verpakkingen

  • Kunststof