Bangma Verpakking


Cellebroederspoort 8 8253 TA Dronten
0321 312 562 Klik om te bellen

Over Bangma Verpakking

Bangma Verpakking – Uw specialist in verpakkingen.

Verpakkingsmaterialen. Bij Bangma Verpakking hebben we daar een passie voor. Van kartonnen doos tot plastic draagtas, van tray tot rekfolie, wij verzorgen het allemaal.

Ook voor webshops of bedrijven in de vis-, pluimvee- en zoetwarensector hebben wij de juiste verpakkingsmaterialen en kennis in huis. Met meer dan 35 jaar ervaring mogen we wel stellen dat we een specialist in verpakkingen zijn met het accent op golfkartonnen verpakkingen.

Door gebruik te maken van eigen opslag- en transportmogelijkheden zijn snelle levertijden gegarandeerd. En als u zelf te weinig ruimte heeft in uw magazijn, kunnen wij uw verpakkingsmaterialen op voorraad zetten en uitleveren op basis van afroep.

‘PACKAGE THE RIGHT THINGS, PACKAGE THE THINGS RIGHT’
Met deze missie in ons achterhoofd selecteren wij continu de beste verpakkingen voor u tegen een goede prijs en met een snelle levertijd. Veel van die verpakkingen kunnen direct uit voorraad geleverd worden of maken wij in onze eigen productie. De standaard verpakkingsmaterialen zijn direct te bestellen in onze webshop op bangma.nl

Onze passie maakt dat wij net een stapje extra zetten. Onze klanten zullen ons geen “nee” horen zeggen. Bent u op zoek naar een verpakking of wilt u deskundig advies? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-312562 of stuur een email naar info@bangma.nl

Welkom in de wereld van verpakkingen. Welkom bij Bangma Verpakking.

Bangma Verpakking in het kort

Diensten

Ontwerpen van verpakkingen
Produceren van standaardverpakkingen
Produceren van verpakkingen op maat
Transporteren
Verpakken

Soorten verpakkingen

Folie
Hoezen
Karton
Kunststof
Papier

Onze locatie

Bangma Verpakking


Cellebroederspoort 8 8253 TA Dronten
0321 312 562 Klik om te bellen