Audion Elektro B.V.


Hogeweyselaan 235 1382 JL Weesp
0294-491717 Klik om te bellen

Over Audion Elektro B.V.

Audion Elektro B.V. werd opgericht in 1947 als transformatorfabriek. Begin jaren vijftig legde het bedrijf zich, naast de verkoop, toe op het vervaardigen van verpakkingsmachines. In de afgelopen decennia is Audion Elektro uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de verpakkingsindustrie. Door middel van een wereldwijd netwerk van dealers is Audion Elektro vandaag de dag in ruim 65 landen vertegenwoordigd.

Audion Elektro machines kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit. Door de ontwikkeling en productie van machines in eigen hand te houden en te verzorgen vanuit Nederland kan het bedrijf flexibel en klantgericht werken. De service die Audion Elektro hierdoor verleent aan haar klanten, wordt door velen als van doorslaggevend belang beschouwd. Snelle levering van machines, onderdelen, accessoires en vindingrijke antwoorden op de meest uiteenlopende verpakkingsvragen zijn belangrijke punten waarop Audion Elektro zich onderscheidt binnen de markt.

Bij Audion Elektro bent u aan het goede adres voor een op uw product afgestemde verpakkingsmachine. De ervaring en expertise die door de jaren heen is opgedaan in het vinden van oplossingen voor klanten is uniek. Met de uitgebreide machinerange in deze brochure laat Audion Elektro zien dat voor vrijwel elk verpakkingsprobleem een oplossing bestaat. Daarnaast maken wij u er graag op attent dat machines aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen.

Kortom: wacht niet langer en laat u adviseren!

Foto's

Audion Elektro B.V. in het kort

Diensten

Seal- verpakkingsmachines

Soorten verpakkingen

Folie

Onze locatie

Audion Elektro B.V.


Hogeweyselaan 235 1382 JL Weesp
0294-491717 Klik om te bellen