Pallet opzetranden en palletranden kopen

Beschadigen de producten die in uw pallets zitten en bent u op zoek naar een oplossing voor dit probleem? Dan zijn palletranden, ook wel pallet opzetranden genoemd, de oplossing die u zoekt! Die palletranden/pallet opzetranden kunt u bij Van Lohuizen Pallets GmbH bestellen. Met palletranden kunt u de zijkanten van uw pallets afschermen, zodat u de producten die u op de pallets plaatst kunt beschermen, zodat de producten niet van buitenaf kunnen worden beschadigd.

Het bedrijf verkoop naast nieuwe pallet opzetranden, ook gebruikte paletranden. Wanneer u stapelbare pallet opzetranden koop bij van Lohuizen Pallets GmbH, zullen uw producten niet langer beschadigd zijn.

Palletbedrijf Van Lohuizen Pallets GmbH verkoopt pallet opzetranden die op europallets (van 120cm x 80cm x 80cm) passen en daarnaast ook op display pallets (van 80cm x 60cm x 20cm) kunnen worden gezet. U kunt de palletranden per stuk bestellen, of in voordeelpakketten met daarin 50 pallet opzetranden.

Deze opzetranden zijn voorzien van het ISPM-15 merkteken. Dit houdt in dat de pallets een hittebehandeling hebben ondergaan, die er voor zorgt dat al het ongedierte in het hout van de pallets verdwijnt.

Over van Lohuizen Pallets GmbH

Van Lohuizen Pallets GmbH is al meer dan 15 jaar actief in de palletbranche. Ze bieden een hoop diensten aan, waaronder het onderhouden van uw palletbestand, het repareren van uw beschadigde pallets, europallets repareren, inkopen van beschadigde pallets van en het afvoeren van beschadigde pallets die bedrijfsafval zijn.

De medewerkers van Van Lohuizen Pallets GmbH beschikken over een hele grote hoeveelheid kennis omtrent de levering, reparatie en inkoop van pallets en palletopzetranden. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf, is het inkopen van gebruikte en/of beschadigde pallets. Van Lohuizen Pallets GmbH is één van de weinige bedrijven die europallets officieel mogen repareren.

Palletranden/pallet opzetranden kopen bij Van Lohuizen Pallet GmbH:

  • Enkel zakelijke bestellingen
  • Gratis verzending
  • Prijzen zijn exl btw
  • U ontvangt op werkdagen binnen twee uur een offerte
  • Veilig betalen met iDeal of overboeking
  • Binnen drie dagen verzonden

Wilt u een displaypallet kopen?

Denkt u dat een palletrand/pallet opzetrand bestellen de oplossing is voor uw probleem? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op!

Op November 14, 2018