Artikelen over verpakkingen

Pallet opzetranden en palletranden kopen

Beschadigen de producten die in uw pallets zitten en bent u op zoek naar een oplossing voor dit probleem? Dan zijn palletranden, ook wel pallet opzetranden genoemd, de oplossing die u zoekt! Die palletranden/pallet opzetranden kunt u bij Van Lohuizen Pallets GmbH bestellen. Met palletranden kunt u de zijkanten van uw pallets afschermen, zodat u de producten die u op de pallets plaatst kunt ...

Lees meer >>

Op 14 november 2018

Geuretiketten als marketing tool voor je product

We kennen het allemaal wel, in tijdschriften of in de supermarkt, de kartonnen kaartjes of etiketten waar een geur vanaf komt nadat er overheen gewreven wordt. Maar hoe werkt deze techniek nu eigenlijk en hoe kan je dit nu inzetten als marketing tool voor je product? Lees hieronder meer over het gebruik van Geur op producten.   De Techniek achter de geurstickers ...

Lees meer >>

Op 13 februari 2017

'Intelligente' verpakking waarschuwt voor bedorven eten

De Universiteit van Glasgow heeft een ‘intelligente’ verpakking ontwikkeld die de inhoud langer vers houdt en waarschuwt wanneer deze toch bedorven raakt. Als het voedsel begint te verrotten, verandert de kleur van het plastic.

Lees meer >>

Op 10 mei 2011

Chassisonderdeel auto gemaakt van petflessen

Het Bayerconcern heeft een innovatieve materiaalsoort ontwikkeld op basis van gerecyclede PET-flessen en watertonnen (voor waterkoelers) dat zo sterk is dat het traditionele staalplaten en aluminium bij de productie van auto’s kan vervangen. Het concern wil op dit terrein een toonaangevende rol gaan spelen, zo maakte Bayer vrijdag bekend.

Lees meer >>

Op 10 mei 2011

Coca-Cola zet grote recyclingfabriek neer in Engeland

Frisdrankgigant Coca-Cola gaat de grootste fabriek voor de recycling van plastic flessen in Europa bouwen in het Engelse Lincolnshire.

Lees meer >>

Op 10 mei 2011